Най-голямата страст е да създаваш нови светове чрез книги.

 
За мен

Най-голямата страст е да създаваш нови светове чрез книги.

Основател съм на дигиталната агенция Creative Digital Tower, предлагаща всички дигитални услуги – изработка, поддръжка и управление на сайтове, създаване и управление на онлайн реклама във Facebook & Instagram, поддръжка на социални мрежи и цялостно онлайн присъствие. Ръководител съм на различни проекти, изработил съм и поддържам повече от 20 сайта, управлявам онлайн рекламите на над 10 фирми и организации.

Вярвам, че “Бъдещето е онлайн, а интернет е новата реалност”. От тук идва и моя девиз: “Клиентите ви са онлайн. Бъдете и вие!

Бакалавър съм по “Компютърна химия” и “Учител по химия ” във Факултета по Химия и Фармация към Софийския Университет. Преминал съм през още допълнителни обучения по “Реторика и публична изява”, “Психология и педагогика”, “Статистика и Програмиране”, както и “Фейсбук Маркетинг”. Моите умения и опит се простират в доста сфери, но съм фокусиран най-вече върху ИКТ, потребителски интерфейс, социални медии, продажби, дигитален маркетинг, Biz Development, стартъпи и развитие на бизнеса. Любимо хоби – писане на книги.

Аз съм още писател и автор на две книги: “Огледални чувства”, 2016г. и “Убийство по милост”, 2018г. Писането е моята страст. Печелил съм и няколко награди в международни конкурси по писане. Считам себе си за визионер, отдаден на 100% на работата и проектите си, целеустремен и  амбициозен.

Освен това съм и обучител към Българска Дропшип Академия Българска Дропшип Акадамия, като с удоволствие споделям богатия си опит и знания в онлайн курса за facebook. Готов съм да помогна на всеки, който иска да изгради силно онлайн присъствие в най-популярната социална мрежа. Давам работещи решения за бизнеси и индивидуални клиенти като създавам маркетинг стратегии, адаптирани за конкретни продукти и услуги.

 

Няколко авторски мисли:

  • Смятам, че всеки е важен и значим до такава степен в каквато той сам придаде значимост за своето съществуване, чрез делата си.
  • Да вярваш в някого е като вярата в Бог – вярваш в него само защото преди е направил велики неща и сега чакаш отново да направи нещо за теб за да върне пълната ти вяра в него.
  • Някои хора са като облаците – в един момент са страшни, свирепи и ядосани, а в следващия се размиват за да пропуснат светлината през себе си. Мразя такава непостоянност. Унизителна черта е.
  • Повярвай ми – няма нищо по-болезнено от изгарящата сълза, стичаща се по лицето ми, в отражението на която си ти… 
  • Понякога за да спасиш някого е необходимо да се жертваш за него…
  • Идеята на израза “веднъж се живее” е за да те накара да придадеш смисъл на живота си, а не да го лишиш от такъв.